سلام این بار هم نرم افزار جدید و کاربردی ایمیل را برای شما گذاشته ام و می توانید حساب یاهو،جیمیل،هاتمیل و. را مدیریت کنید. توضیحات و لینک دانلود را در ادامه مطلب ببینید.در بعضی از گوشی های نوکیا اگر توجه کنید نرم افزار ایمیل را خودش دارد اما وقتی آن را باز می کنی این پاسخ را می دهد سرویس در دسترس نیست من که هر کاری کردم نتوانستم مشکل آن را رفع کنم اما با نرم افزار nokia mailمی توانید ایمیل خود را چک کنید.این نرم افزار به اینترنت هم وصل می شه و باید تنظیمات پیکربندی شما درست باشه اگر هم به اینترنت وصل نشد به سایت دیگر خودمnokiax2.lxb.ir مراجعه نمایید. مزایای برنامه: دسترسی به ایمیل خود بدون هیچ اروری مثل سرویس در دسترس نیست. هر چند ایمیل دارید 3تا5تاو.رامی توانید مدیریت کنید. پوسته خود گوشی نوکیا. قابلیت ارسال ایمیل. حجم:249kb لینک دانلود: m.jetbitts.com/java-software/apps/all/6/nokiamail_hb1jsbvp.jar

دانلود برنامه ‏ovi store‏ برای جاوا

دانلود مرورگر ‏Ovi browserبرای جاوا

دانلود نرم افزار کاربردی ‏google mapsبرای جاوا

دانلود مرورگر ‏one browserبرای جاوا

دانلود مرورگر ‏blot browser‏ برای جاوا

دانلود برنامه نیمباز برای جاوا

دانلود برنامه چت ‏LINEبرای جاوا

ایمیل ,افزار ,نرم ,توانید ,دانلود ,هم ,نرم افزار ,آن را ,ایمیل را ,دسترس نیست ,سرویس در

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

amoozesh-tarfand-camputer ( کد معرف ) کد تخفیف شرکت پرند :58107579 باشگاه بسکتبال گردشگری دلتا برنامه نویس جدید CRM مطالب جالب و جذاب از سراسر وب چکاوک خیال وبلاگ سیستم نیازمندی های سی سی ال تبلیغات در تلگرام